Streetfood catering
op zijn best

Wow! Are you with Mi?

Mi! Streetfood biedt jou uitmuntende streetfood catering, streetfood en drinks verpakt in een belevenis die kan tellen, we organiseren voor jouw feest een culinaire reis rond de wereld. Waar wil jij (opnieuw) naartoe? Jij kiest je wereldse mix en je krijgt originele recepten uit één of meerdere continenten, afgestemd op Belgische smaken. Begin alvast te dromen, je krijgt topkwaliteit en heerlijk genieten voor jou en je gasten.

Waarom kiezen voor streetfood catering van Mi! Streetfood?

  • topkwaliteit ingrediënten en gerechten;
  • wereldkeuken met Belgische smaaksensaties;
  • keuze uit één of verschillende continenten;
  • een feest zonder (culinaire) zorgen;
  • volledige service voor eten en drinken (ook bestek, servetten en een vuilbak);
  • vriendelijke bediening;
  • catering met beleving en decoratie;
  • biologisch afbreekbaar materiaal;
  • vegetarisch, halal of glutenvrij is altijd mogelijk.

Streetfood catering uit de hele wereld

Mi! Streetfood brengt de wereldkeuken tot aan je deur, je waant jezelf in een ander land of continent. We nemen je mee op reis met Asian streetfood. Of misschien wil je Italia, Mexico of America? Of een combinatie van gerechten? Of wil je dat wij kiezen voor jou?  Wij organiseren een catering op maat, volgens jouw wensen en verwachtingen. Maak je keuze uit ons rijk aanbod streetfood en drinks en start hier je reis.

Asian streetfood

Asian streetfood

Houd je ook zo van Azië en zijn streetfood? Herinner je je de geur en de smaak van het streetfood dat je daar  in de smalle straatjes vindt of wil je geprikkeld worden om er naartoe te gaan? Bij Mi! krijg je overheerlijk streetfood, we gaan samen naar het prachtige Azië, denk maar aan smakelijke Thai Red Curry of verrukkelijke noedels met verschillende smaaksensaties. Asian streetfood is altijd een heerlijke, pittige verrassing voor iedereen die verlekkerd is op lekker en gezond eten. Je krijgt authentieke gerechten, die aangepast zijn aan Belgische smaaknormen, dus niet te pikant. Probeer eens wat anders voor je feest, het water loopt je ongetwijfeld in de mond bij de gedachte aan een culinaire reis door Azië.

Ontdek Asian streetfood

American streetfood

American streetfood

Hell yeah, American streetfood. Rechttoe rechtaan streetfood, New York, Texas, hamburger, pulled pork … we all love American food. Iedereen lust American streetfood, daar bestaat geen twijfel over. De geur van goed gekruide pulled pork of een heerlijke hamburger voeren je mee naar de United States of America. Of wat dacht je van een knapperige Caesar Salad met de perfecte Caesar-dressing, je waant jezelf in New York. Laat de reis beginnen, we nemen je graag mee. Alle recepten zijn authentiek, maar we vermijden combinaties die te zwaar op de maag liggen. Mi! Time met American Streetfood!

Ontdek American streetfood

Italian streetfood

Italian streetfood

La vita é bella, Mi! Amore. Italië, daar vind je lekkere gerechten en een culinaire traditie om je vingers van af te likken. Pasta? Zeker weten, en wel in verschillende combinaties zoals la mama ze zou bereiden. Denk maar aan Pasta Pollo & Funghi, met kip en champignons, natuurlijk met Parmezaanse kaas om het smakenpalet volledig te maken. Of Pasta all’Arabiatta met pittige tomatensaus? We nemen je graag mee naar de cosina de mama, Italië helemaal bij jou voor de deur.

Ontdek Italian streetfood

Mexican streetfood

Mexican streetfood

Mi! Gusta. De Mexicaanse keuken is een en al kleur, smaak en …  fiesta!  Zet je sombrero op, we gaan naar Mexico om te genieten van taco’s en straffe salsa’s. Zinderende smaken en verrassende texturen, dat is Mexican streetfood. Als je in Mexico bent, dan eet je smeuïge guacemole in combinatie met een taco. Mmmh, heerlijk smullen van taco y salsa. Of wil je een pikante Chili con Carne?  Dat kan met Mi! Streetfood, het is proeven en genieten van het begin tot het einde met Mexican streetfood. Olé, olé, olé, vámonos!

Ontdek Mexican streetfood

Drinks

Drinks

Streetfood? Daar hoort een drankje bij. We bieden je verschillende drankformules tijdens je culinaire reis, perfect op maat van jouw gasten, voor een ultieme streetfood beleving.

Ontdek onze drinks

Ontdek alle mogelijkheden of vraag een offerte aan. Heb je vragen? Neem contact op met ons.