It's mi! time

It's Mi! time

Aan de wieg van Mi! Streetfood staat een gepassioneerde ondernemer, Stenn Audenaert. Met voorliefde voor lekker eten en de hospitality-sector kocht hij in 2015 de eerste foodtruck aan. Samen met Jaan Vervoort laten ze Mi! verder uitgroeien tot cateringbedrijf  met diverse B2B en B2C activiteiten. Het is hun ambitie om gasten keer op keer te verwennen met wereldse gerechten en hen te blijven verbazen met vernieuwende streetfood-ervaringen. Met een straf team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers gaan ze er elke dag opnieuw voluit voor.

Het verhaal van Mi! gaat over veel meer dan enkel streetfood. Het is een verhaal van passie, beleving en mensen gelukkig maken. Het is Mi!`s missie om een culinaire brug te bouwen tussen culturen en elk ‘eet en drink’-moment om te toveren in een moment van aanstekelijk genot. Samen met een team van smaakspecialisten heeft Mi! wereldse smaken vertaald naar Belgische goesting. Laat vrienden, familie, collega‘s of klanten genieten van verse Aziatische smaaksensaties, de typische Amerikaanse keuken, het Italiaans culinair genot of taco y salsa uit Mexico.

And it's all about you

Je wilt een uitzonderlijk bedrijfsevent voor alle medewerkers van het bedrijf? Je zoekt catering voor een teambuilding, productlancering of pensioenfeest? Je wilt je vijftigste verjaardag vieren? Je bent een eventplanner en je zoekt een originele insteek voor een bedrijfs- of privé-event? Bij Mi! Streetfood gaat het om jou en jouw feest. We prikken samen een datum, je kiest formule, gerechten en een foodtruck of foodstand. Vanaf het eerste contact zijn we er voor jou en onze focus ligt op jouw feest en het succes ervan. It’s all about you!

Ben je klaar voor een geweldige culinaire reis? Je krijgt heerlijke gerechten en een tiptop-service, toffe sfeer, vlotte communicatie en correcte prijzen, dat is Mi! Streetfood.

Ontdek alle mogelijkheden of vraag een offerte aan. Heb je vragen? Neem contact op met ons.