It's mi! time

It's Mi! time

Aan de wieg van Mi! staat een gepassioneerde ondernemer, Stenn Audenaert. Het is zijn ambitie om gasten te verwennen met lekker eten en hen te blijven verbazen met vernieuwende streetfood-ervaringen. Dat doet hij elke dag opnieuw met een straf team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Het verhaal van Mi! gaat over veel meer dan enkel streetfood. Het is een verhaal van passie, beleving en mensen gelukkig maken. Het is Mi!`s missie om een culinaire brug te bouwen tussen culturen en elk ‘eet en drink’-moment om te toveren in een moment van aanstekelijk genot. Samen met een team van smaakspecialisten heeft Mi! wereldse smaken vertaald naar Belgische goesting. Laat vrienden, familie, collega‘s of klanten genieten van verse Aziatische smaaksensaties, de typische Amerikaanse keuken, het Italiaans culinair genot of taco y salsa uit Mexico – en dat allemaal made by Belgians.

And it's all about you

Je wilt een uitzonderlijk bedrijfsevent voor alle medewerkers van het bedrijf? Je zoekt catering voor een teambuilding, productlancering of pensioenfeest? Je wilt je vijftigste verjaardag vieren? Je bent een eventplanner en je zoekt een originele insteek voor een bedrijfs- of privé-event? Bij Mi! Streetfood gaat het om jou en jouw feest. We prikken samen een datum, je kiest formule, gerechten en een foodtruck of foodstand. Vanaf het eerste contact zijn we er voor jou en onze focus ligt op jouw feest en het succes ervan. It’s all about you!

Ben je klaar voor een geweldige culinaire reis? Je krijgt heerlijke gerechten en een tiptop-service, toffe sfeer, vlotte communicatie en correcte prijzen, dat is Mi! Streetfood.

Ontdek alle mogelijkheden of vraag een offerte aan. Heb je vragen? Neem contact op met ons.

Scroll naar top