vacature: Magazijnier / Logistieke hulp

Mi! is een gepassioneerde streetfood cateraar, die orginele wereldse streetfood brengt op locatie. Het verhaal van Mi! gaat over passie, beleving en mensen gelukkig maken. We nemen onze gasten mee op een culinaire reis en toveren elk eetmoment om in lekker en zorgenloos moment. Onze uitdaging is om unieke smaken uit alle uithoeken van de wereld te vertalen naar Belgische goesting.

Mi! heeft verschillende foodtrucks en foodstanden van waaruit we onze streetfood serveren. Onze streetfood vind je op de bedrijfsevents en privéfeesten. Ook op de grote muziekfestivals zijn we van de partij.

FUNCTIE 

“Can you handle Mi! ?”

Als magazijnier sta je in voor het goede verloop van de logistieke voorbereidingen en nazorg van onze opdrachten. Je kan op zelfstandige basis het magazijn op orde houden en hierin een logische structuur aanhouden. Daarnaast ben je bereid om mee logistieke hulp te bieden op onze eventlocaties en toeleveringen van evenementen, soms bijspringen in onze Mi!-keuken hoort mee tot de jobinhoud. Orde en netheid draag je hoog in het vaandel, je staat open voor extra operationele uitdagingen. Flexibele uren schrikken je niet af.

Profiel
“Are you the one for Mi!”
• Je bent goed organisatorisch
• ‘Hands-on’ mentaliteit en flexibiliteit zijn zelfsprekend voor jou
• Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en je kan zelfstandig werken
• Je werkt ordelijk en hygiënisch
• Je slaagt erin een vlotte communicatie op te bouwen met je collega’s
• Je beschikt over een B-rijbewijs en een wagen om tot aan de Mi! thuisbasis te geraken

(Ranst 2520).

Ons aanbod
“What can you expect from Mi! ?”

Wij bieden je een vast contract van onbepaalde duur (38u), in een sterk groeiend bedrijf. In ruil hiervoor ontvang je een marktconform loon.
De thuisbasis van Mi! is gelegen in Ranst (2520) maar de opdrachten zijn steeds op verschillende locaties. De grote variatie in type opdrachten en locaties maken van deze functie een heel gevarieerde job.

Interesse?
Stuur dan jouw CV met foto en motivatie door naar crew@mistreefood.be met referentie “Magazijnier”
Heb je ondertussen al vragen? Bel +32 (4) 93 69 22 28.