vacature: studenten & Flexijob

ONS VERHAAL

“Let’s talk about Mi!”

Mi! is een gepassioneerde streetfood cateraar, die orginele wereldse streetfood brengt op locatie. Het verhaal van Mi! gaat over passie, beleving en mensen gelukkig maken. We nemen onze gasten mee op een culinaire reis en toveren elk eetmoment om in lekker en zorgenloos moment. Onze uitdaging is om unieke smaken uit alle uithoeken van de wereld te vertalen naar Belgische goesting.

Mi! heeft verschillende foodtrucks en foodstanden van waaruit we onze streetfood serveren. Onze streetfood vind je op de bedrijfsevents en privéfeesten. Ook op de grote muziekfestivals zijn we van de partij.

Functieomschrijving

“Can you handle Mi! ?”

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste die bovendien ook énorm leuk is? Wij hebben verschillende functies!

Cateringmedewerker: Samen met het team slaag je erin om elke opdracht om te toveren in een pleziermoment voor de klanten. Je zorgt ervoor dat al onze gerechten volgens een vast proces worden bereid en geserveerd aan onze gasten.                                                       Keukenhulp: Je bereidt volgens onze stapsgewijze recepturen de nodige gerechten en/of helpt met de afwas en opkuis van de keuken.
Chauffeur: Je staat in voor leveringen op evenementen en plaatst alles op de juiste plaats zodat het cateringteam snel en ordelijk kan starten.

Profiel omschrijving

“Are you the one for Mi!”?

  • Je bent klantgericht, goedlachs en een natuurlijke feeling voor ‘hospitality’ • Je kan zelfstandig werken, maar je bent net zo goed een echte teamplayer
  • Je bent organisatorisch sterk
  • Je bent bereid om op regelmatige basis te werken
  •  ‘Hands-on’ mentaliteit en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend voor jou
  •  Je beschikt over een B-rijbewijs. Je hebt eigen vervoer om op onze depot te geraken (Ranst 2520).

INTERESSE

“Do you wanna work with Mi! ?”

Mail jouw CV (+foto) en motivatie naar crew@mistreetfood.be met referentie: Flexi/Student

Wil je extra info? Bel ons gerust even op 0493/69.22.28