vacature: verantwoordelijke Catering

ONS VERHAAL

“Let’s talk about Mi!”

Mi! is een gepassioneerde streetfood cateraar, die orginele wereldse streetfood brengt op locatie. Het verhaal van Mi! gaat over passie, beleving en mensen gelukkig maken. We nemen onze gasten mee op een culinaire reis en toveren elk eetmoment om in lekker en zorgenloos moment. Onze uitdaging is om unieke smaken uit alle uithoeken van de wereld te vertalen naar Belgische goesting.

Mi! heeft verschillende foodtrucks en foodstanden van waaruit we onze streetfood serveren. Onze streetfood vind je op de bedrijfsevents en privéfeesten. Ook op de grote muziekfestivals zijn we van de partij.

 Functieomschrijving

“Can you handle Mi! ?”

Als catering verantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van al onze opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor de operationele voorbereiding van elk event en een perfect verloop ervan. Samen met je team slaag je erin om elke opdracht om te toveren in een pleziermoment voor de gasten. Naast de organisatorische en leidinggevende aspecten, steek je als verantwoordelijke zelf mee de handen uit de mouwen. Je zorgt ervoor dat al onze gerechten volgens een vast proces worden bereid en geserveerd. Als verantwoordelijke werp je jezelf op als ware ‘brand-ambassador’ voor Mi!. Je geeft de klanten de nodige informatie voor mogelijke nieuwe opdrachten. Tot slot sta je in voor een goede debriefing over het verloop van een event.

Profiel 

“Are you the one for Mi!”

  • Je bent klantgericht, goedlachs en een natuurlijke feeling voor ‘hospitality’
  • ‘Hands-on’ mentaliteit en flexibiliteit zijn zelfsprekend voor jou
  • Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en je kan zelfstandig werken
  • Een culinaire affiniteit is een pluspunt. Culinaire scholing is niet vereist
  • Je slaagt erin een vlotte communicatie op te bouwen met je collega’s, team en gasten.
  • Je bent een geboren leider, teamplayer en kan mensen fel enthousiasmeren
  • Je bent organisatorisch sterk en bezit goede time-management skills
  • Je beschikt over een B-rijbewijs en een eigen vervoer om tot aan de Mi! thuisbasis te geraken (Ranst 2520).

Ons aanbod

“What can you expect from Mi! ?”

Wij bieden je een vast contract van onbepaalde duur (38u), met een marktconform loon in een sterk groeiend bedrijf. De thuisbasis van Mi! is gelegen in Ranst (2520) maar de opdrachten zijn steeds op verschillende locaties. De grote variatie in type opdrachten en locaties maken van deze functie een heel gevarieerde job.

Interesse?

Mail jouw CV (+foto) en motivatie naar crew@mistreetfood.be met referentie: Verantwoordelijke Catering.

Wil je extra info? Bel ons gerust even op 0493/69.22.28