vacature:
verantwoordelijke Zomerbar Food

Word Jij onze Nieuwe collega?

ONS VERHAAL

“Let’s talk about Mi!”

Mi! is een gepassioneerde streetfood cateraar, die verse & gezonde streetfood brengt op locatie en dit op een originele manier. Het verhaal van Mi! gaat over passie, beleving en mensen gelukkig maken. We nemen onze gasten mee op een culinaire reis en toveren elk eetmoment om in aanstekelijk genot. Onze uitdaging is om unieke smaken uit alle uithoeken van de wereld te vertalen naar Belgische goesting.

“MI! STREETFOOD A WORLD OF STREETFOOD, MADE BY BELGIANS”

Mi! heeft verschillende foodtrucks en foodstanden van waaruit wij onze streetfood serveren. Verder staan wij deze zomer in voor het eetgebeuren in verschillende zomerbars. Albert Jardin in Herentals en de Bloemmolen in Geel Ten Aard. 

FUNCTIE omschrijving

“Can you handle Mi! ?”

Als  verantwoordelijke sta je in voor de uitbating van één onze zomerbars. Je bent verantwoordelijk voor de operationele voorbereiding en het perfecte verloop ervan. Samen met je team van studenten en flexi-jobbers slaag je erin om elke opdracht om te toveren in een pleziermoment voor de klanten.

Naast de organisatorische en leidinggevende aspecten, steek je als verantwoordelijke zelf mee de handen uit de mouwen. Je zorgt ervoor dat al onze gerechten volgens een vast proces worden bereid en geserveerd aan onze gasten.

Als verantwoordelijke werp je jezelf op als ware ‘brand-ambassador’ voor Mi!. Je geeft de klanten de nodige informatie voor mogelijke nieuwe opdrachten. Tot slot sta je in voor een goede debriefing m.b.t. verkoop, voorraad, opvolging personeel en feedback over het verloop van de dag.

 Profiel omschrijving

“Are you the one for Mi!”

  • Je bent klantgericht, goedlachs en een natuurlijke feeling voor ‘hospitality’
  • ‘Hands-on’ mentaliteit en flexibiliteit zijn zelfsprekend voor jou
  • Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en je kan zelfstandig werken
  • Een culinaire affiniteit is een pluspunt. Culinaire scholing is niet vereist
  • Je werkt ordelijk en hygiënisch
  • Je slaagt erin een vlotte communicatie op te bouwen met je collega’s, jouw team en je klanten.
  • Je bezit een gezonde commerciële ‘flair’
  • Je bent een geboren leider, teamplayer en kan mensen fel enthousiasmeren
  • Je bent organisatorisch sterk en bezit goede time management skills
  • Je beschikt over een B-rijbewijs en je bent in de mogelijkheid om tot Mi! thuisbasis te geraken (Ranst 2520).

 Ons aanbod

“What can you expect from Mi! ?”

Wij bieden je een voltijds contract van bepaalde duur (38u, min. 4 maanden) met optie vast, in een jong en groeiend bedrijf. Je kan onmiddelijk starten, je opleiding krijg je on-the-go tijdens je eerste dagen.

Wees je er bewust van dat je opdrachten zowel door de week en in het weekend vallen. Flexibele ingesteldheid is hiervoor een must. In ruil hiervoor ontvang je een marktconform loon en extra legale voordelen.

De thuisbasis van Mi! is gelegen in Ranst 2520 maar onze zomerbars zijn gelegen in de regio Herentals en Geel.

Interesse?
Stuur  dan – als de bliksem – jouw CV met foto en motivatie door naar crew@mistreetfood.be met referentie “VERANTWOORDELIJKE”

Scroll naar top