WhatsApp Image 2019-12-26 at 14.57.43 (2)

De nieuwe "Smaken" Van Mi!

Binnen het Mi!team vindt er ook enige verandering plaats. Aan het roer zal medeoprichter Stenn worden bijgestaan door Jaan Vervoort. Hij is reeds langere tijd actief bij ons als cateringverantwoordelijke en staat daarnaast in voor de personeelsplanning.

 

Het huidige team wordt ook verder uitgebreid met extra “smaken”. Helemaal nieuw zijn ze niet aangezien ze de afgelopen zomer reeds verschillend caterings en festivals hebben voorzien van onze Mi! streetfood experience.

Ons eerste “smaak” is de vreugdevolle Kathleen Laermans die naast onze caterings ook mee de keuken in goede banen gaat leiden. Samen met het huidig keukenteam gaan ze ervoor zorgen  dat onze gasten kunnen blijven genieten van onze verse wereldse gerechten en hen ook nieuwe smaken kunnen laten ontdekken.

De tweede “smaak” blendt zich mee in de sales & marketing en luistert naar de naam Ippo Enokida. Deze enthousiasteling smeert zijn stembanden in om jullie te woord te staan voor al jullie aanvragen. Niet enkel aan de telefoon maar ook in real-life tracht hij jullie te helpen voor, tijdens en na de catering.

Mi! streetfood wilt blijven groeien en vernieuwen maar vooral al onze klanten laten genieten van een heerlijke streetfood ervaring!

Met smakelijke groeten,

Het Mi! Team

Scroll naar top